Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ναρκωτικά & Αλκοόλ Detox Κέντρα

Απόσυρση από αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να είναι επικίνδυνη αν προσπάθησε με δική σας και η ανάκληση μπορεί να έρθει με παρενέργειες όπως ο εμετός, shakes, εφιδρώσεις, ψευδαισθήσεις και σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις, σπασμούς, επιληπτικές κρίσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το αλκοόλ μας detox κέντρο και την απεξάρτηση των ναρκωτικών κέντρο προσφέρει ένα ασφαλές και άνετο πρόγραμμα θεραπείας κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας προσφερθεί χορηγείται φαρμακευτική αγωγή που θα σας βοηθήσουν να αποχωρήσει με ασφάλεια και άνεση με προσοχή γύρω από το ρολόι.

Μεγάλο μέρος του προσωπικού σε κέντρα αποτοξίνωσης μας είναι πρώην αλκοολικοί ή τοξικομανείς και να έχουν από πρώτο χέρι γνώση του εθισμού. Όχι μόνο να σας βοηθήσουν με την απόσυρση, αλλά είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε συναισθηματικά και διανοητικά.

Χρησιμοποιούν κινητήριων ικανοτήτων τους, καθώς και συμβουλευτική ομάδα και μία παρα ένα παροχή συμβουλών για να βοηθήσει τη θεραπεία σας ως άτομο ως σύνολο και όχι μόνο τον εθισμό σας. Όλα τα κέντρα μας απεξάρτηση αλκοόλ και ναρκωτικών κέντρα αποτοξίνωσης λειτουργούν προγράμματα θεραπείας που θα σας βοηθήσει με την πρόληψη των υποτροπών και με τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης σχέδιο σας, πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερα χέρια.

Επιλέγοντας το σωστό φάρμακο ή αλκοόλ Detox Κέντρο


Επιλέγοντας ένα από τα κέντρα αποτοξίνωσης αλκοόλ ή τα ναρκωτικά μας κέντρα αποτοξίνωσης θα εξασφαλίσει την απεξάρτηση του προγράμματος σας να γίνεται με άνεση γύρω περιοχή. Πολλά από τα κέντρα αποτοξίνωσης μας παρέχει υγιεινά ισορροπημένα γεύματα. Θα σας βοηθήσει επίσης με τις διατροφικές πληροφορίες για μια συνεχιζόμενη υγιή τρόπο ζωής μετά την έξοδο από ένα από τα κέντρα αποτοξίνωσης αλκοόλ ή τα ναρκωτικά μας κέντρα αποτοξίνωσης.

Μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι για την εμπιστευτικότητα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε όλες της detox τα κέντρα μας. Με όλο το εικοσιτετράωρο φροντίδα, ιατρική παρακολούθηση και με όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη των ιδιαίτερα καταρτισμένους και εκπαιδευμένους συμβούλους και θεραπευτές μας, που πραγματικά είναι σε καλά χέρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου