Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Εκβιασμός

Πρόσφατα, η περίπτωση 43χρονου ομογενή συγκλόνισε την Αυστραλία, όταν οι αρχές τον κατηγόρησαν για 33 βιασμούς και 55 απόπειρες, με τη μέθοδο του ναρκωτικού στο ποτό των θυμάτων γυναικών.

Υποψίες εκφράστηκαν ακόμη ότι πρόκειται πιθανότατα και για τον «βιαστή της ζεστής σοκολάτας», το άτομο που βίασε πριν από είκοσι χρόνια στη Μελβούρνη περισσότερες από 20 γυναίκες, τις οποίες κερνούσε ζεστή σοκολάτα μέσα στην οποία έριχνε ναρκωτικό.

Δυστυχώς, το φαινόμενο δεν αφορά μόνο την πέμπτη ήπειρο, αλλά όλο και συχνότερα και τη χώρα μας. Μία φοιτήτρια είχε την ατυχία να βγει ραντεβού με νεαρό που μόλις είχε γνωρίσει. Της πρότεινε να πάνε σε μπαρ και ενώ η κοπέλα κοιτούσε τον χώρο δίπλα της, έριξε στο ποτό της ναρκωτική ουσία.

Τις επόμενες μέρες, επειδή τα ναρκωτικά αυτά προκαλούν μεταξύ των άλλων και αμνησία, πληροφορήθηκε από τον συνοδό της ότι αυτός είχε στην κατοχή του βιντεοσκοπημένο ροζ υλικό, που παρέπεμπε σε ερωτικό όργιο!

Ο νεαρός, σύμφωνα με την καταγγελία της, την απειλούσε ότι αν δεν έπειθε και την εξαδέλφη της να συμμετάσχει σε ομαδικό όργιο μαζί του, θα «κρεμούσε» το βίντεο σε ιστοσελίδες του Ιντερνετ. Η φοιτήτρια αρνήθηκε σθεναρά και ο νεαρός έκανε πράξη την απειλή.

Η φοιτήτρια κατέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μέσω των κατάλληλων ενεργειών εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του νεαρού που σκηνοθέτησε το βίντεο, αφού χρησιμοποίησε «το ναρκωτικό του βιασμού στο ραντεβού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου