Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μια φοιτήτρια, που είχε την ατυχία να βγει ραντεβού με νεαρό που μόλις είχε γνωρίσει, είδε σε βιντεοσκοπημένο υλικό να πρωταγωνιστεί σε ερωτικά όργια

Είναι άγευστα, άοσμα και άχρωμα. Αναμειγνύονται εύκολα με τροφή ή ποτό. Η δράση τους ξεκινά πολύ γρήγορα. Κάποιοι είπαν ότι με την ακούσια χρήση τους «είδαν τον Θεό» ή «βγήκαν από το σώμα τους»!

Είναι «τα ναρκωτικά του βιασμού στο ραντεβού» (date-rape drug), ένας όρος που έχει καθιερωθεί διεθνώς για να περιγράψει οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία χρησιμοποιείται για να διευκολύνει μια σεξουαλική προσβολή.

Τον τελευταίο καιρό, στις αστυνομικές αρχές της χώρας έχει σημάνει συναγερμός, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα βιασμών με θύματα που νωρίτερα έπεσαν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτικές ουσίες που έριξε ο επίδοξος βιαστής στο ποτό ή στο φαγητό.

Οι ουσίες αυτές, όπως γράφει στην έκθεσή του το Συντονιστικό Οργανο Δίωξης Ναρκωτικών, προκαλούν συνήθως καταστολή, υπνηλία αλλά και αμνησία.

Οι συντάκτες της έκθεσης, που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», αποκαλύπτουν ότι ναρκωτικές ουσίες έχουν χρησιμοποιηθεί από κακοποιούς και για άλλες εγκληματικές ενέργειες, όπως κλοπές, και έχουν χορηγηθεί και σε άνδρες και σε γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου