Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συμπτώματα που ίσως παρατηρήσεις

Νευρικότητα, αϋπνία, χαμηλή απόδοση από το σχολείο, ή στην όποια μέχρι πριν λίγο ενασχόληση, ξαφνικές αλλαγές στην διά8εση, ανεξήγητη επι8ετικότητα, ανορεξία, έλλειψη παντελής ενδιαφέροντος για χόμπυ, σπορ, δημιουργία, κρίσεις υπνηλίας, σπατάλη και συνεχής απαίτηση χρημάτων, κηλίδες και σημάδια στο σώμα ,καμένο αλουμινόχαρτο ή βελόνες και σύριγγες.

Αυτά είναι τα συμπτώματα που μπορείς να διαπιστώσεις στον εαυτό σου ή στους άλλους ώστε να είναι έγκαιρη και αποτελεσματική η βοήθειά σου ή στο να μπορέσεις να ενισχύσεις την άμυνά σου .


Καλημέρα ζωή


Τελικά φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι πως καλλίτερα πάντα είναι η πρόληψη από την θεραπεία.

Τα καλλίτερα όπλα στην αντίδραση μπροστά στον κίνδυνο είναι η ανοικοδόμηση του αυτοσεβασμού μας, ο αυτοέλεγχος, και η ΕΛΠΙΔΑ για ένα πραγματικά καλλίτερο αύριο.

Ίσως αυτό σημαίνει ακόμα ότι πρέπει να τραβάμε ψηλά στην ζωή παίρνοντας ότι καλλίτερο έχει, χωρίς να βλάπτουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Aν8ρωποι με αξίες και ιδανικά, για τους οποίους έχει νόημα η ζωή, διατρέχουν πολύ λιγότερο κίνδυνο, γιατί όλα μαζί παραπάνω μαζί με την ύπαρξη μιας συγκροτημένης και ζεστής οικογένειας, αποτελούν θώρακα και ασπίδα ασφάλειας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι πολλά πράγματα και πολλοί άνθρωποι μπορούν να ασκήσουν επιρροή πάνω σου.

Ακόμη πιο σημαντικότερο είναι όμως να μπορείς αυτά ακριβώς να τα ελέγχεις και ή να τα δέχεσαι αν είναι για καλό ή αλλιώς να τα απορρίπτεις. Ωστόσο στην πράξη τελειοποιείται κανείς.

Μία λέξη μόνο μπορεί να γεμίσει τα κενά στον εσωτερικό κόσμο μας και να μιλήσει στις ψυχές μας. Ναι. ΑΓΑΠΗ, που μπορείς να δώσεις και να πάρεις. ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου